Usta Analistten SOL, SHIB ve DYM Coin Tahminleri: İkisi Fırlayacak!

Kripto para piyasası ileri geri salınmaya devam ederken yatırımcılar yeni fırsatları arıyor. Geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, iki hafta içinde %120’nin üzerinde artan DYM Coin fiyatının yukarı yönlü ivmesini sürdürmeye hazırlandığını söylüyor. Analist ayrıca, SHIB ve SOL için tahminlerini güncelliyor.

Altcoin Sherpa, DYM Coin için daha fazlasını bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa toparlansa da yükseliş hamleleri cılız kalıyor. Bununla birlikte analistler bazı tokenler için güçlü yükselişler bekliyor. Altcoin Sherpa takma adlı analist, Cosmos (ATOM) tabanlı GameFi projesi Dymension’ın (DYM Coin) bir kez daha fırlamaya hazır göründüğünü söylüyor. Analist, “Alım yapacaktım ama 30 dakikalığına vazgeçtim. Büyük bir koşudan sonra böyle bir fiyat hareketi gördüğünüzde, başka bir ayak yukarı geliyor demektir.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Grafiklerine göre analist, DYM Coin fiyatının yakında 2,25 dolarlık fiyat etiketinin ötesine geçeceğine inanıyor. Bu arada DYM Coin, son 24 saat içinde %8’lik bir kazançla yazım sırasında 2,20 dolardan işlem görüyordu. Bu arada, token 5 Temmuz’da 0,993 dolar değerindeydi.

Şu anda SHIB için korkutucu şeyler var!”

Analist, daha sonra köpek temalı popüler meme coin’i Shiba Inu’ya (SHIB) geçiyor. Altcoin Sherpa, Hindistan merkezli bir kripto borsası olan WazirX’in yüz milyonlarca dolarlık hackinin ardından meme coin için işlerin korkutucu göründüğünü söylüyor. Bu bağlamda analist, şu tahminlerini paylaşıyor:

SHIB Coin: Hack ile gerçek bir utanç, umarım bir yerde satışı önlemenin bir yolunu bulurlar. Bu satılırsa, 700-1200 eski işlem aralığında bir girişin satın almaya başlamak için iyi bir yer olacağını düşünüyorum. Şu anda korkutucu şeyler var.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, Shiba Inu, WazirX hackinin ardından sert düşüş gürdü. Bununla birlikte şimdilik düşüş yavaşlamış görünüyor. Token, son 24 saat içinde %0,17’lik bir düşüşle, yazı sırasında 0,00001726 dolardan işlem görüyordu.

Analist SOLdan yavaş ama istikrarlı yükseliş bekliyor!

Son olarak analist, lider altcoin Ethereum’un rakibi Solana’ya (SOL) bakıyor. Altcoin Sherpa, yakın gelecekte akıllı sözleşme platformu için yavaş ve istikrarlı bir büyüme öngörüyor. Bu doğrultuda analist, “SOL ile ilgili her şey hala yolunda ve yükselmeye devam etmesini bekliyorum. 175 dolar bir sonraki ilginç seviye gibi görünüyor. Ancak bunun şu andan itibaren %20 mum veya benzeri bir şey koymasını beklemeyin. Sadece yavaş ve istikrarlı bir yükseliş.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, Solana yazı sırasında günlük bazda %2,51’lik bir artışla 162 dolardan işlem görüyordu. Token haftalık grafiğinde ise %20’nin üzerinde yükseliş gördü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir